Bosch Expresor cafea Bosch Tassimo Coconut White

Expresor cafea Bosch Tassimo Coconut White

Model TAS2001EE

Expresor de cafea Bosch Tassimo Alb cod TAS2001EE cu o putere de 1300 W, presiune abur de 3.3 bari, volum rezervor apa de 1.5 litri, culoarea Alb avand dimensiunile de 278 x 298 x 199 mm si o greutate de doar 2.53 kg.
Alte caracteristici: Siguranta: pornirea accidentala fara disc nu este posibila Deconectare automata la deschiderea suportului pentru discuri Tehnologie T DISC patentata;

Review Expresor cafea Bosch Tassimo Coconut White:


Ne pare rau, dar in acest moment nu exista niciun review pentru expresorul de cafea Expresor cafea Bosch Tassimo Coconut White. Daca ai folosit acest expresor si vrei sa impartasesti cu noi pareri despre el, ne poti scrie un review la adresa de email: review[arond]expresoare-cafea.com si promitem sa publicam review-ul in cel mai scurt timp.Expresoarele de cafea prezentate pe siteul nostru sunt noi si originale si beneficiaza de garantia data de producator. Livrarea expresoarelor se face prin curier rapid in termenul de 1-3 zile lucratoare. Fotografia si specificatiile expresorului Expresor cafea Bosch Tassimo Coconut White au caracter informativ.