Bosch Expresor cafea Bosch Tassimo Indian Summer Red

Expresor cafea Bosch Tassimo Indian Summer Red

Model TAS2005EE

Expresor de cafea cod TAS2005EE cu o putere de 1300 W, presiune abur de 3.3 bari, volum rezervor apa de 1.5 litri, culoarea Rosu.
Alte caracteristici: Siguranta: pornirea accidentala fara disc nu este posibila Deconectare automata la deschiderea suportului pentru discuri Tehnologie T DISC patentata avand dimensiunile de 278 x 298 x 199 mm si o greutate de doar 2.52 kg;

Review Expresor cafea Bosch Tassimo Indian Summer Red:


Ne pare rau, dar in acest moment nu exista niciun review pentru expresorul de cafea Expresor cafea Bosch Tassimo Indian Summer Red. Daca ai folosit acest expresor si vrei sa impartasesti cu noi pareri despre el, ne poti scrie un review la adresa de email: review[arond]expresoare-cafea.com si promitem sa publicam review-ul in cel mai scurt timp.Expresoarele de cafea prezentate pe siteul nostru sunt noi si originale si beneficiaza de garantia data de producator. Livrarea expresoarelor se face prin curier rapid in termenul de 1-3 zile lucratoare. Fotografia si specificatiile expresorului Expresor cafea Bosch Tassimo Indian Summer Red au caracter informativ.